Şırnak'ta Son Dakika Şehitler - Şırnak'ta terör lanetlendi - Son Dakika : 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı.

Şırnak'ta Son Dakika Şehitler - Şırnak'ta terör lanetlendi - Son Dakika : 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı.. Şırnak güçlükonak'ta da yola döşenen eyp'nin patlaması sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik ekiplerinin müdahalesi sırasında infilak etti: > gündem 16 nisan 2018 10:31. Şırnak'ta 1 askerimiz şehit oldu. Sadece şırnak'ta 700'ün üzerinde kürt vatandaşımızı güvenlik korucumuzu şehit verdik.

Olay çıkartılan pastaneye 2 saat sonra da silahlı saldırı. Sadece şırnak'ta 700'ün üzerinde kürt vatandaşımızı güvenlik korucumuzu şehit verdik. 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı bildirildi. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta suya kapılan bir teğmenin şehit olduğunu kamuoyuna duyurdu. Şırnak son dakika haberleri :

Son dakika... Şırnak'ta eylem hazırlığındaki 1 terörist ...
Son dakika... Şırnak'ta eylem hazırlığındaki 1 terörist ... from foto.haberler.com
Şırnak'ta bir grup pkk'lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olay çıkartılan pastaneye 2 saat sonra da silahlı saldırı. Haberler gündem haberleri son dakika. Şırnak son dakika haberleri : Saldırıda ağır yaralanan 3 asker, kaldırıldıkları şırnak devlet hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü. Son dakika şırnak haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta suya kapılan bir teğmenin şehit olduğunu kamuoyuna duyurdu. Barış pınar'ı harekatına selam gönderiyorum diye konuştu.

Şırnak son dakika haberleri :

Genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar, şırnak'ta askeri helikopterin düşmesinin nedeniyle bölgede incelemelerde bulunmak üzere şırnak'a hareket etti. Son dakika mahmut tuncer'den acı haber. Şırnak'ta bir grup pkk'lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şırnak son dakika haberleri : Törene ellerinde türk bayraklarıyla katılan çok sayıda kişi kahrolsun pkk ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attı. Son dakika haberlerine göre, saldırıya yaralanan 1 asker şehit oldu. Şehidin naaşı şırnak'ta düzenlenecek olan askeri törenin ardından kayseri'ye gönderilecek. Isparta'da 51 yıldır demir ustalığı yapan ve bu mesleğin son temsilcilerinden olan. Şırnak,şırnak şehit,şırnakta şehit sayısı,uludere,son dakika haberleri,şırnak cezaevi Şırnak'ta 3 askerimiz şehit oldu. Şırnak haber sayfamızda şırnak haberleri okuyabilir, şırnak son dakika haberleri ve güncel şırnak gelişmelerini görebilirsiniz. İdil'de pkk'lı teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Şırnak'ın silopi ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Son dakika mahmut tuncer'den acı haber. Şırnak'tan son dakika acı haber! Huzurun geldiği kato dağındaki saklı cennet ilk defa görüntülendi. Şırnak'ta şehit sayısı 3'e çıktı!

Son dakika: Şırnak'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: Şırnak'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi from img3.aksam.com.tr
Şırnak'ın silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile pkk'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. En son şırnak haberleri anında burada. > gündem 16 nisan 2018 10:31. 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı. Şırnak'ta 3 askerimiz şehit oldu. 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı bildirildi. İdil'de pkk'lı teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Program şehitler anıtının açılışıyla son buldu.

Şırnak'tan son dakika haberi geldi.

17.05.2021 11:34 son dakika haberleri | şırnak'ta terör operasyonu: Şırnak'ın silopi ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Teröristlerin saldırısı sonucu yıkılan çevik kuvvet binası alanı, şehitler anıtı ve parkına dönüştürülüyor. Şehit uzman çavuş uçar son yolculuğuna uğurlandı. Şırnak'ta 3 askerimiz şehit oldu. Son dakika mahmut tuncer'den acı haber. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Haberler gündem haberleri son dakika: Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Şırnak güçlükonak'ta da yola döşenen eyp'nin patlaması sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şırnak'ta bir grup pkk'lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şırnak'ın silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile pkk'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Şırnak'tan son dakika acı haber!

Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı. Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlama sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta devam eden operasyonda çıkan çatışmada iki asker şehit oldu. Son dakika şırnak haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Şırnak son dakika haberleri :

Son dakika haberleri: Şırnak'ta 14 Şubat hediyeleri ...
Son dakika haberleri: Şırnak'ta 14 Şubat hediyeleri ... from foto.haberler.com
Teröristlerin saldırısı sonucu yıkılan çevik kuvvet binası alanı, şehitler anıtı ve parkına dönüştürülüyor. Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı. Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu bildirildi. Şırnak,şırnak şehit,şırnakta şehit sayısı,uludere,son dakika haberleri,şırnak cezaevi Olay çıkartılan pastaneye 2 saat sonra da silahlı saldırı. Şirnak'ın i̇dil kırsalından bir son dakika şehit haberi geldi. Isparta'da 51 yıldır demir ustalığı yapan ve bu mesleğin son temsilcilerinden olan. Şırnak son dakika haberleri :

Barış pınar'ı harekatına selam gönderiyorum diye konuştu.

Şırnak güçlükonak'ta da yola döşenen eyp'nin patlaması sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Sadece şırnak'ta 700'ün üzerinde kürt vatandaşımızı güvenlik korucumuzu şehit verdik. Hava harekatı ile desteklenen operasyonlar devam ediyor. Törene ellerinde türk bayraklarıyla katılan çok sayıda kişi kahrolsun pkk ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attı. Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Şırnak'tan son dakika haberi geldi. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta suya kapılan bir teğmenin şehit olduğunu kamuoyuna duyurdu. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr 'de. 19 haziran 2018, salı 09:34 son güncelleme: En son şırnak haberleri anında burada. Barış pınar'ı harekatına selam gönderiyorum diye konuştu. Şırnak'ta 3 askerimiz şehit oldu. Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı.

Son dakika mahmut tuncer'den acı haber şırnak son dakika. Şehidin naaşı şırnak'ta düzenlenecek olan askeri törenin ardından kayseri'ye gönderilecek.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama