Karagümrük, Denizlispor : Yukatel Denizlispor: 1 - Fatih Karagümrük: 2 : Oyun alanına dönen topu karagümrük savunması uzaklaştırdı.

Karagümrük, Denizlispor : Yukatel Denizlispor: 1 - Fatih Karagümrük: 2 : Oyun alanına dönen topu karagümrük savunması uzaklaştırdı.. Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8. Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Bu sonuçla karagümrük puanını 30'e yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı.

Yenilgisini alarak 14 puanla son sırada kaldı. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi.

Süper Lig: Fatih Karagümrük: 5 Denizlispor: 1 (Maç sonucu ...
Süper Lig: Fatih Karagümrük: 5 Denizlispor: 1 (Maç sonucu ... from foto.haberler.com
Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8. Campi, castro, borini (karagümrük), sagal, rodallega, murawski (denizlispor). Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Medya kısmında fatih karagümrük ve denizlispor maçının video özetlerini bulabilirsiniz. Emiliano viviano, vegar hedenstad, aksel aktaş, enzo roco, koray altınay, lucas biglia bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi.

Haftasındaki kritik maçta yukatel denizlispor, fatih karagümrük'ü konuk etti.

Karagümrük bu sonuçla puanını 30'a yükselterek 8. Bu sonuçla karagümrük puanını 30'e yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Yenilgisini alarak 14 puanla son sırada kaldı. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021. Kaybeden ve 27 puanla 8. Sırada yer alan karagümrük ise evine 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Karılaşmanın sonunda gülen taraf konuk ekip karagümrük oldu. Karagümrük canlı skorlarını, maç sonuçlarını, fikstürünü ve maç bilgilerini takip edin! Denizlispor ise üst üste 3. Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor. Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur.

Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor. Bu sonuçla karagümrük puanını 30'e yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Sırada yer alan karagümrük ise evine 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Kasımpaşa Denizlispor : Süper Lig Kasımpaşa - Denizlispor ...
Kasımpaşa Denizlispor : Süper Lig Kasımpaşa - Denizlispor ... from truoctrandau.com
Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Denizlispor ise üst üste 3. Karagümrük canlı skorlarını, maç sonuçlarını, fikstürünü ve maç bilgilerini takip edin! Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor. Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021.

Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur.

Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Bu sonuçla karagümrük puanını 30'e yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Karılaşmanın sonunda gülen taraf konuk ekip karagümrük oldu. Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8. 24 ocak 2021 pazar 18:03. Campi, castro, borini (karagümrük), sagal, rodallega, murawski (denizlispor). Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Karagümrük canlı skorlarını, maç sonuçlarını, fikstürünü ve maç bilgilerini takip edin! Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Haftasında yukatel denizlispor ile fatih karagümrük, denizli atatürk stadı'nda karşı karşıya geldi. Saat 16:00'da başlayan mücadelede denizlispor ile karagümrük karşılaştı.

Emiliano viviano, vegar hedenstad, aksel aktaş, enzo roco, koray altınay, lucas biglia bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021. Oyun alanına dönen topu karagümrük savunması uzaklaştırdı.

Fatih Karagümrük - Denizlispor (CANLI)
Fatih Karagümrük - Denizlispor (CANLI) from img.fanatik.com.tr
Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Medya kısmında fatih karagümrük ve denizlispor maçının video özetlerini bulabilirsiniz. Karagümrük canlı skorlarını, maç sonuçlarını, fikstürünü ve maç bilgilerini takip edin! Bu sonuçla karagümrük puanını 30'e yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Karılaşmanın sonunda gülen taraf konuk ekip karagümrük oldu. Karagümrük bu sonuçla puanını 30'a yükselterek 8. Oyun alanına dönen topu karagümrük savunması uzaklaştırdı.

Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti.

Denizlispor ise üst üste 3. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Hafta mücadelesinde yukatel denizlispor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Karılaşmanın sonunda gülen taraf konuk ekip karagümrük oldu. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Haftasındaki kritik maçta yukatel denizlispor, fatih karagümrük'ü konuk etti. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021. Emiliano viviano, vegar hedenstad, aksel aktaş, enzo roco, koray altınay, lucas biglia bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. Oyun alanına dönen topu karagümrük savunması uzaklaştırdı. Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Haftasında yukatel denizlispor ile fatih karagümrük, denizli atatürk stadı'nda karşı karşıya geldi. Kaybeden ve 27 puanla 8.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama